NEWS FOR YOU!


Hoppas alla kommit igång med sommarträningen och att ni är laddade för kommande säsong, vi i styrelsen är laddade och hoppas på en kanonsäsong där vi kan hitta på mycket kul tillsammans även utanför banan!

Nedan kommer viktig information till er!

VÄRMEDRESS 750KR, BAGEN PÅ KÖPET! (Ordinarie pris ca 1900kr för både dress och bag)

bild-3

Jajjemen, vi gör som Dogge och hoppas verkligen att ALLA köper värmedressen vi tagit fram, priset är 750kr och då ingår jacka, byxa (tjockare variant, märket Bauer) och en schysst bag, allting med VIDK logga och efternamn tryckt på!

Vi fick idag hem provexemplar i storlekarna M och XL, för att få prova så kontaktar ni Stefan Malmström på 0705-311314,  har ni inte möjliget till det så ser ni på bilden  bredvid hur den sitter på Malmström i storleken M.

För att vi ska kunna få alla värmedressar och bagar redan till kursen så behöver vi er beställning SENAST 27 JUNI, alltså redan då! Ni beställer genom att betala in 750kr till VIDK på Bankgiro: 381-6550, glöm inte att ange namn! Storlek mailar ni till Malmström på malmstrom@vidk.se.

VIDK OPEN LÖRDAGEN DEN 8 AUGUSTI!

Efter några års paus är det nu dags! VIDK Open ska gå av stapeln lördagen den 9/8-14, bana är dock ej ännu fastställt, men det kommer bli inom Västmanlands gränser!
VIDK kommer stå för fina priser, dock är det självkostnadspris för de som deltar som man betalar på plats i form av greenfee. Vi kommer självklart försöka få till ett lite bättre pris på greenfeen, för att delta behöver ni anmäla er till Johan Engvall via mail, engvall@vidk.se där ni anger namn och Golf-id senast den 27 JULI!

Har ni någon vän som spelar golf och vill vara med så är det inga problem, anmäl dem också!

Med vänlig hälsning,

VIDK styrelse

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *